Gevelbekleding

Ga je je gevelbekleding horizontaal, of juist verticaal toepassen? Voor een optimale verwerking van de verschillende producten hebben we een aantal stelregels opgesteld qua bevestiging en afwerking. 

Download het productblad

In onze eigen machinale houtbewerking bewerken wij diverse soorten hout tot gevelbekleding. Voordeel van eigenbewerking is dat je maatwerk kunt leveren en dat je elk deel door de handen krijgt. Slechte delen halen wij eruit zodat er weinig tot geen uitval is. Vervolgens laten we het hout bewerken in de juiste kleur. Voorbeelden van modellen en kleuren kunt u zien in onze showroom. Naast het bewerken van hout tot gevelbekleding, leveren wij onder andere:

- Keralit

- Uni compact

- Rockpanel

Modiwood

Modiwood

ModiWood ® : ontdek de mogelijkheden

ModiWood is gemaakt van thermisch gemodificeerd hout: door dit proces is het hout extra duurzaam.

Houten gevelbekleding
Houten gevelbekleding is door de natuurlijke uitstraling zeer geliefd. Technische ontwikkelingen en innovaties hebben houten gevelbekleding bovendien een stuk duurzamer en onderhoudsvriendelijker gemaakt. Zo kunt u genieten van de natuurlijke uitstraling van hout, zonder u zorgen te hoeven maken over onderhoud.

Lees meer

Ki-kern

Ki-kern

De speciaal ontwikkelde Ki-Kern gevelbekleding beschermt het binnenklimaat en de personen in dit klimaat tegen de steeds wisselende weersinvloeden. Ook wordt de achterliggende constructie beschermt zodat deze langer mee gaat. Door de speciale oppervlaktestructuur hecht vuil zich nauwelijks aan Ki-Kern en is het eenvoudig schoon te houden. De uitstekende mechanische, fysische en esthetische eigenschappen van Ki-Kern bieden ontwerpers volop de ruimte voor een geheel eigentijdse vormgeving. Ki-Kern is leverbaar in vele moderne kleuren en dessins.

Bekijk brochure

Profort +

Profort +

Profort+ is de opvolger van de succesvolle Profort collectie. Het Profort + assortiment is volledig vervangen door deze nieuwste generatie gevelbekleding.

Luxe uitstraling
Profort+ is voorzien van een matte uitstraling en een luxe woodgrain structuur. Het assortiment bestaat uit enkelrabat panelen en diverse afwerkingsprofielen in
bijpassende kleur. De panelen zijn uit voorraad leverbaar in de kleuren: Wit, Crèmewit, Parelwit, Grijsbeige, Lichtgrijs en Muisgrijs.

Onze showroom

Openingstijden

Afhalen materiaal
maandag t / m vrijdag van 7.15 – 16.15 uur

Kantooruren
maandag t / m vrijdag van 7.15 – 16.30 uur

Showroom
Bezoek op afspraak

Route & Contact

Houthandel J. Barkmeijer & Zn. BV
Riddersmaweg 2 – 9291 NC Kollum

T: 0511 45 25 25
F: 0511 45 34 07
E: verkoop@barkmeijerbv.nl

Plan route