Houthandel Barkmeijer: uw deurenspecialist!

Houthandel Barkmeijer kan gerust een deurenspecialist worden genoemd. Er is een grote selectie binnen- en buitendeuren te bewonderen in de onlangs geheel vernieuwde showroom. Maar ook voor garagedeuren en schuifdeuren bent u bij ons aan het juiste adres.

Alle deuren zijn geproduceerd door gerenommeerde producenten, waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om te kiezen voor deuren met het FSC keurmerk. Alle deuren zijn snel leverbaar met hang-en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk veilig wonen.

Binnendeuren

Binnendeuren

Elk huis kenmerkt zich door z’n sfeer. Binnendeuren worden steeds meer gezien als meubelstuk en vormen een onderdeel van het interieur. Dichte deuren zorgen voor privacy in huis. Deuren met glas “maken een ruimte groter” en ze zorgen voor meer licht. Daarom is er van bijna elk dicht model ook een bijpassende variant met glas leverbaar.

Uitvoeringen
Binnendeuren zijn verkrijgbaar in stomp of opdek uitvoering. Bij een opdekuitvoering moet u bij de bestelling goed opletten of de deur links of rechts-draaiend is.

Profilering
De profilering van de deur bepaalt de uitstraling en stijl van de deur. Er zijn vele mogelijkheden, van strak & modern tot sfeervol & klassiek. Laat u in de showroom inspireren en informeren.

Buitendeuren

Staat u er eigenlijk wel eens bij stil hoe gezichtsbepalend de deur van een woning is? Ook al lijken in een straat de huizen als twee druppels water op elkaar, elk huis krijgt zijn eigen gezicht met een unieke voordeur. De buitendeur beschermt u tegen ongewenst bezoek en is er om uw veiligheid te garanderen.

Daarom zijn onze buitendeuren leverbaar met een politiekeurmerk veilig wonen, weerstandsklasse 2. Tuin- en terrasdeuren vormen de verbinding tussen de woonkamer en de tuin of het terras. De vorm van de deur(en) bepaalt de hoeveelheid licht die binnenkomt en het uitzicht naar buiten. En hoewel velen de deuren zien als buitendeuren, zijn ze wel degelijk onderdeel van het interieur. Wij kunnen dan ook tuin-en terrasdeuren leveren die perfect passen bij uw persoonlijke woonstijl.

Houthandel Barkmeijer is dealer van de volgende sterke merken:

Weekamp, Skantrae, Austria, Bruynzeel, Berkvens, Java, Theuma, van Vuuren, Hörmann, Svedex en Marsica (special doors and frames).

Elk merk heeft zijn eigen mogelijkheden, waardoor de juiste deur voor u er altijd tussen zit. Door te kiezen voor accessoires maakt u de deur helemaal passend bij uw persoonlijke smaak. Het assortiment wordt geregeld aangepast aan de nieuwe trends in de markt. Wij laten u graag kennis- maken met deze deuren tijdens een bezoek aan onze showroom.

Deurbeslag

Natuurlijk kunt u bij Houthandel Barkmeijer ook terecht voor diverse benodigde accessoires, zoals deurbeslag, glas in lood ramen, glas, deurlijsten en architraven. Met het juiste deurbeslag maakt u de deur helemaal af, volgens uw persoonlijke woonwensen. Deurkrukken zijn er in diverse materialen, kleuren en stijlen. Maar ook deurlijsten en architraven zijn belangrijk voor het eindresultaat. Wij komen graag bij u thuis de deuren monteren.

Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Schuifdeuren

Als de kamer wat kleiner is en u optimaal wilt genieten van de ruimte, kunt u kiezen voor een schuifdeursysteem. Dit compacte systeem geeft een opgeruimd idee, doordat de schuifdeur in de wand verdwijnt in plaats van dat de deur draairuimte nodig heeft. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. U kunt schuifdeuren kiezen als binnendeur maar ook bijvoorbeeld als kastdeur. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden door te spreken.

Advance schuifwandkasten
Met Advance geniet u van een veelzijdige, luxe kastenwand, waarmee uw persoonlijke wensen qua stijl, formaat en accessoires optimaal georganiseerd zijn. Geen centimeter blijft onbenut want de kast wordt op maat gemaakt van wandbreed tot plafondhoog. Het flexibel in te delen kastinterieur maakt uw kast helemaal af.

Garagedeuren

Voor garagedeuren van Hörmann bent u bij ons aan het juiste adres. Als u kiest voor een garagedeur van Hörmann, hebt u daar elke dag plezier van. U opent en sluit de garagedeuren gemakkelijk en geruisloos. Of u nu kiest voor een kanteldeur, sectionaaldeur of roldeur, u hebt een deur die past bij de architectuur van uw woning. Een stijlvolle garagedeur die uw woning compleet maakt.

Een garagedeur moet perfect passen, daarom komen wij graag bij u inmeten. Vervolgens kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor de montage van de garagedeur.

Houthandel Barkmeijer is dealer van de volgende sterke merken:

Openingstijden

Afhalen materiaal
maandag t / m vrijdag van 7.15 – 16.15 uur

Kantooruren
maandag t / m vrijdag van 7.15 – 16.30 uur

Showroom
Bezoek op afspraak

Route & Contact

Houthandel J. Barkmeijer & Zn. BV
Riddersmaweg 2 – 9291 NC Kollum

T: 0511 45 25 25
F: 0511 45 34 07
E: verkoop@barkmeijerbv.nl

Plan route